Viktoria och Andrew

Det slår mig ofta hur lycklig jag blir av att fota bröllop! Dessa underbara brudpar som får mina helger att få extra guldkant! Då Viktoria och Andrew har bott på olika ställen i världen var det en spännande internationell mix med gäster från alla världens hörn. Jag fick vara med brudparet från tidig morgon i sminkstolen till dansgolvet öppnade upp på kvällen… det var i och för sig spontana dansgolv vid flera tillfällen under kvällen- under bar himmel i solnedgången. De hade en grym trubadur (med stor betoning på GRYM!) från England. Och visst måste det vara fler än jag som tycker Viktoria är lik Amanda Seyfried i Mamma Mia filmen?

Då jag inte uppdaterat hemsidan på allt för länge (ständigt en liten uns av dåligt samvete..) så slår jag på stort och lägger upp extra många bilder!

viktoriaoandrew

Leave a comment