Tack för 2014

Nu är det bara en dag kvar på 2014 innan det nya året börjar. Egentligen är det ganska konstigt att man från en dag till en annan tycker att allt känns så nytt, det är ju egentligen bara siffran som ändras från 4 till 5. Men jag tycker det är spännande och ser väldigt mycket framemot ett nytt år! Vill tacka alla årets kunder för att ni är så fina och gör att jag går med ett stort leende för att jag får hålla på med fotograferingen som jag tycker är så himla roligt. Inom några veckor kommer jag och min kameraväska bosätta oss i Göteborg vilket gör att jag kommer utöka mitt fotograferingsområde 2015 till att även fotografera mer ”norrut”. Självklart kommer jag fortsätta fotografera på vackra Tylösand och alla andra stränder runt Halmstad som jag älskar och ligger mig väldigt varmt om hjärtat, och självklart även ner mot Skåne. För de som redan bokat in fotograferingar för nästa år kommer det inte bli någon skillnad alls. Ser så framemot att komma på nya spännande uppdrag 2015, nya fina bröllopsklänningar, genomtänkta dukningar, företagsfotograferingar, nyfödd- och familjefotograferingar.

Fördelen med att siffran ändrar från fyra till fem är att man får skriva en fotograferings-nyårs-önskelista och den ser ut såhär:

– Vill åka utomlands och fotografera bröllop

– Ska köpa ny kamera och minst ett nytt objektiv (..redan smygstartat)

– Önskar få fotografera fler boudoirfotograferingar

 

2014kunder

Leave a comment