Strandbröllop

Emma och Christoffer, kan ni inte gifta er igen? Tyckte så mycket om att fotografera er! Emma sprang runt med sin klänning som om hon går runt i långklänning med släp till vardags, brydde sig inte om den blev lite skitig i den fuktiga sanden och jag älskar den inställningen! Det blir mycket lättare att få fina kort om man vågar lite mer.

Jag kommer alltid minnas deras fina (… och kalla och blåsiga) vigsel på stranden på Tylösand. Det kändes lite som att vara utomlands när det ställdes ut stolar på stranden och vacker musik lät tillsammans med havets dönande (ja, det kändes som det var nästintill storm).

Det blev en del ”action” i bilderna och slöjan levde sitt eget liv under porträttfotograferingen! Lite av en utmaning att hitta bra platser att fotografera på där det blåste från ”rätt” håll, och helst inte i strålande solsken. Under tiden vi tog porträttbilderna tränade 10-manna soulbandet som skulle spela senare på kvällen och jag är säker på att det blev en trevlig kväll på restaurang Salt till solnedgången.

 

 

Leave a comment