Sofie och Daniel

Jag som ALLTID har sån tur med vädret när jag fotar bröllop, vad har hänt de senaste två åren? Det har varit de mest solfyllda somrarna så långt tillbaka som jag kan minnas och ändå lyckas man pricka in de där dunderregnskurarna. Som tur är har vi alltid varit i kyrkan eller festlokalen när dessa skurar kommit, så porträttfotograferingen har aldrig behövt bli riktigt lidande och det är ju egentligen det viktigaste, tycker jag som fotograf iallafall :)

Sofie och Daniel hade sin fest på Fjelldalens slott som har en väldigt trevlig festlokal för bröllop, lantligt fin. Bilderna tog vi precis i anknytning till festlokalen, vid Lynga strand. Som jag förövrigt i somras skulle spana in bra fotoplatser inför vår fotografering. Men när jag kom dit blev jag förvånad över att det var så folktomt på stranden jämfört med alla andra stränder i Halmstad som var proppfulla med människor denna varma sommardag. Upptäckte efter en stund att det är en nakenstrand jag valt ut som fotoplats, men det är ju bara perfekt, mindre människor att ”trolla bort” i photoshop även om man fick hålla lite extra koll på Sofie och Daniels kort så det inte kom med någon som gömde sig i vassen.
danielosofie

Leave a comment