Vigseln som får 10 av 10 toast!

Den blivande prästen Richard fick sin vackra fru Anna!

Jag måste säga att trots att jag vill vara fördomsfri så var jag inte det helt när jag åkte till kyrkan där vigseln skulle hållas. När jag hörde att Richard pluggar till präst så fanns det en tanke hos mig att det nog blir en stelare vigsel än vanligt, men varför är man så dum och tänker det direkt? Det var en av de absolut bästa och mest avslappnade vigslarna jag varit på!

När jag smög mig fram för att fotografera Richard och Anna framme vid altaret under en (eller egentligen två) psalmer, sjöng hela kyrkan med i en sån känsla och jag glömde nog bort för en stund att fotografera då jag bara lyssnade på hur fint det var. De låtar som sjöngs var denna och denna (sökresultatet på låtarna blev sådär, bilderna på youtube har inget med deras bröllop att göra) .

Anna och Richar hade många olika sångare som sjöng för dem och som utgångslåt spelade och sjöng ett band en lite popigare utgångslåt. Anna och Richard gifte sig med känslan av att vara i nuet i kyrkan med fin musik och avslappnad känsla, applåder och humor från prästen. 10 av 10 toast får vigseln av mig :)

Nu när jag delat med mig av deras bra musik så måste jag också skriva med deras vackra ingångsmusik, då spelades I’m Forrest… av Alan Silvestri.

Här kommer en mindre bildbomb från deras dag:

 

Leave a comment