Lisa och Henry

Norrvikens trädgårdar utanför Båstad var ett ställe jag åkte till med mina föräldrar några gånger som liten, och då tyckte jag mest det var tråkigt att gå runt i en trädgård och kolla på blomma efter blomma, jag ville antagligen mest bara åka till havet för att bada. Men nu kan jag mer uppskatta hur man kan gå runt och kolla i en fin trädgård, och framförallt när man får tänka ut fina fotoställen till brudpar med. Norrviken har haft en ”down” period då det sköts mindre bra, men nu känns den ”ny” och vacker igen.

Lisa och Heny hade ett sagobröllop på detta ställe. På baksidan av huset finns ett stort växthus kopplat till huvudbyggnaden, med vinrankor och andra klätterväxter hängandes längs taket. Jag fick äran att vara med paret från sminkning, påklädning osv till en solnedgångsfotografering. De gifte sig i Hovs kyrka med den fantastiska utsikten ut över Bjärehalvön och främst ner mot Torekov. På tredje raden nedan vid bilderna ser ni utsikten man hade när man kom ut från kyrkan, vackert är ordet!

Paret önskar att inte synas för mycket på min hemsida, och det är inte alla brudpar som jag publicerar bilderna på. Men Lisa och Henrys bröllop var i så fina miljöer på både stenstrand, fin trädgård, utsikter osv så har frågat dem lite extra om att få publicera några bilder på hur miljöerna såg ut vilket var okej så ni får se några här nedan.

lisaohenry

Leave a comment