Indien hjärta Nederländerna

Friends and family of Marije and Shekhar. I will write this post in swedish even though you don’t speak Swedish. You got to look at the beautiful couple in the picture instead!

Detta är ett bröllop mellan Indien och Nederländerna och bröllopsnörd som jag är älskar jag att höra historier hur man har sitt bröllop i olika länder och kulturer. Detta fina par får nämligen lyxen (ja, jag kallar det lyx att planera bröllop) att planera två bröllop. Först har de nu gift sig i Sverige på traditionellt svenskt/ holländskt/ Marijes vis och sen ska de även till Indien och ha ett betydligt större, tredagars bröllop där. Jag tycker det är så spännande att höra hur det fungerar och går till.

Förövrigt, jag gillar inte att favorisera, men jag kan inte annat än att lägga Marijes klänning högt på min topplista över de vackraste klänningar jag sett! Så otroligt välsydd och fin.

Leave a comment