Ida och Christian

Jag som alltid varit stolt över att kunna säga att regn är inga problem, det regnar aaaldrig i ett sträck och finns alltid luckor i regnet för fotograferingar. Innerst inne hade jag väl insett att en dag så kommer den där dagen när regnet aldrig slutar forsa från himlen. Jag är alltid noga med att se till så vi har en backupplan ifall det skulle regna, och det hade vi även på Ida och Christians bröllop. Jag älskar att fota i naturlig ljus utomhus. Att fota inomhus är mer utmanande eftersom det är så mycket mer att hålla koll på blandannat för att se till så ljuset är rätt och inga störande moment finns i bakgrunden osv. Under fotograferingen med Ida och Christian så regnade det massor och den där dagen som jag innerst inne visst någon gång skulle komma.. kom. Vi fotade vi 2 minuter utomhus, gick in i 5, fick 2 min lucka igen osv osv. Jag skulle egentligen lämna brudparet på bröllopstrappan efter vigseln då mitt uppdrag var slut, men precis då sken solen upp och jag frågade dem om jag kunde få ytterligare en halvtimme med dem på närmaste fält och det blev kanon- solen sken, de sken massor av lycka efter vigseln och allt blev toppen. Så summa summarum, det löser sig alltid även om det regnar, och rent statistiskt så borde det vara låångt tills nästa bröllop med lika ihållande regn. idaochristian

Leave a comment