I största hemlighet

I största hemlighet gifte sig Cecilia och Andreas. Cecilia kontaktade mig bara någon vecka innan bröllopet, de hade snabbt bestämt sig för att  gifta sig efter många år som förlovade, och det skulle bara vara de två, prästen, vaktmästaren, kantorn, och jag. När vi träffades på Espresso House för att prata bröllopsplaner så var det under ”tystnad” eftersom de hade vänner som jobbar där. Jag kände mig lite som när man var liten och inte fick berätta var man hade gömt mammas julklapp, ni vet sådär som ”jag har en stor hemlighet du säkert vill veta men som bara jag vet om”. Är väldigt glad över att jag var en av de få (… typ den enda) som fick se detta vackra par på deras bröllopsdag, ni andra får se dem på korten nedan! De väntar dessutom tillökning om en vecka, och den lilla kanske ni också får se så småningom.

Leave a comment