Frida och Pontus

Frida var en av de äldsta av oss barn  i ”midsommargänget” när vi var små. Jag tyckte dessutom att Frida var så snäll och hade roliga leksaker på sitt rum så såg nog allt upp till dig Frida :) Hon inspirerade mig att läsa samma program som henne på gymnasiet, ett specialutformat teknikprogram. Senare blev det även att jag fortsatt i samma fotspår som henne, men denna gången mer omedvetet och läste till ingenjör i Halmstad. Ringde Frida när jag skulle flytta upp till Halmstad för att få tips om boende osv och fick då även prata med en trevlig kille eftersom han läst samma program som jag skulle börja på. Inte förrän några år efter, typ 4, insåg jag att det var Pontus jag pratat med en lång stund. De två som nu är herr och fru. Två väldigt trevliga och snälla personer som jag fick äran att fotografera i början av sommaren.

Leave a comment