Cherie och Peter

Alltså det finns väder, och så finns det VÄDER! Vädret för en fotograf är lite som kaveln för en bagare. Kameran är ju såklart viktigast för mig, och degen för bagaren. Men utan kaveln så skulle de bli lite jobbigare att göra bra wienerbröd, och med bra väder för mig så blir det extra roligt att fotografera. Så när jag skulle fotografera Cherie och Peter så var jag lite i extas över vädret. Det var  sol ut över havet, men ett moln precis ovanför oss, PERFEKT!

Cherie och Peter var så kärleksfulla så det var bara för mig att springa runt med kameran och knäppa kort efter kort.

En sak till, jag måste tipsa om en låt som spelades i kyrkan på Cherie och Peters bröllop, ”Bröllopsvals” av Stefan Andersson. Ibland fastnar vissa låtar totalt för mig, om det är själva situationen, eller om det är låten som är extra bra, det vet jag inte. Den passade väldigt bra in i kyrkan som en lättsam och glad låt som jag dessutom inte hört på något annat bröllop tidigare. (klicka här för en länk till låten)

 

cherieochpeter3

Leave a comment