Senaste inlägg

 • Anna och Alex

 • Halmstad är på många sätt en perfekt stad för bröllop, det finns en uppsjö av fina ställen att fotograferas på- Tylösand, Lynga strand, Galgberget, Nissan OCH det bästa av allt är att det ständigt dyker upp nya ställen att fotografera brudparen på vilket ger mig en lyckokick varje gång jag hittar den där perfekta miljön för fotografering. När ljuset dessutom står perfekt på himlen så hoppar jag jämfota av lycka! Lycka för det perfekta eftermiddags/ kvällsljuset är när solen står lite lägre på himlen. Anna och Alex hade önskemål om att fotograferas vid ett fält och i september är de flesta fälten redan tröskade så det var inte helt lätt att hitta några otröskade fält. Jag körde runt för att kolla några dagar innan bröllopet och hittade två stycken vid Riccardos i Möllegård. Men när vi närmar oss stället ser jag på håll att det ryker i närheten av vårt tilltänkta fält. Bondtjej som jag är förstår jag att det är en tröska som röken kommer ifrån. När vi kom fram inser jag att min teori var sann, det enda fältet tröskades men det fanns fortfarande ett orört så vi får en fin fotomiljö. Under tiden vi tog de sist bilderna stod de två lantbrukarna och log och väntade på att vi skulle åka så de kunna tröska klart det sista fältet så spannmålet kan bli bröd.

  annaoalex

 • Louise och Magnus

 • Det finns så många fina lokaler för bröllop i Halmstad- Salt, Heagård, Fjelldalens slott, Wapnö, Svarta Örns huset. Det roliga är att ingen av dessa lokaler är den andra lik, alla har sina koncept och som brudpar kan välja lokal efter vilken stil och budget man har. Jag vill påstå att det finns något som passar alla. I bästa solnedgångsläge har Titus Tapas sin terass på Tyllhus och när man sätter sig till bords så sitter man vid stora fönsterpartier och kan kolla ut över stranden och solnedgången. Louise och Magnus hade sin bröllopsfest i dessa vackra lokaler. Självklart hade paret som har bingo som en stor gemensam nämnare ett bingospel i sitt häfte till middagen!

 • Matilda och Arjen

 • Matilda och Arjen är ett så sprudlande härligt par, men om det ens är möjligt så tror jag att Arjens pappa hade ännu mer energi än dem. Han trampade nämligen brudparet från Söndrums kyrka till Fjälldalens slott på en specialcykel, framtill satt han och trampade och bak satt Matilda och Arjen och åkte med. Annorlunda färdmedel är alltid kul :)

   
  matildaoarjen

 • Lilla Olle

 • Det är så kul att hålla kontakten med brudpar jag tidigare fotograferat och se hur deras familjer växer. Linda och Fredrik är ett sånt superhärligt par och nedan är deras lilla Olle. Han är dock inte så liten längre, för bilderna grävde jag fram på min hårddisk och togs för över ett år sen.

  lillaolle2

 • Katharina och Martin

 • Katharina och Martins bröllop var på en sån drömplats! Jag tog tidigt på morgonen skärgårdsbåten ut till Styrsö utanför Göteborg. Där möttes jag av mopeder och golfbilar, hela ön är nämligen bilfri vilket skapar en så otroligt härlig skärgårdskänsla. Där väntade en dag med allt från sminkning till bröllopsvals och det var strålande sol (nästan för bra..). Jag hängde med brudparet runt på hela ön, från Pensionat Styrsö Skäret där förberedelser och festen var, till kyrkan på andra sidan ön och huset där tårtan serverades- överallt körandes med en golfbil. Katharina är en person med många järn i elden, blandannat så har hon skrivit en bok om bröllop och driver hon Ecobride som är ett forum för brudpar som vill tänka på miljön och ha ekologiska val på sin stora dag. Bröllopet var så genomtänkt till minsta detalj och allt var väldigt välgjort. Det absolut bästa jag upplevde från Katharina och Martins dag är att de serverade tårtan direkt efter vigseln och hade ett mingel i en härlig trädgård i närheten av kyrkan. Där hade de ett större gäng med folk som var med, och sen när tårtan var uppäten, champagnen skålad och trubaduren sjungit klart så tog sig gästerna vidare med båt till nästa brygga där sen middagen och festen hölls.
  katharinaomartin