Att fotografera en fotograf

Det har varit mycket vädersnack denna sommaren, så också på min blogg. Inför istortsätt alla bröllop har SMHI lovat regn och åska, men nu är alla bröllop för ”säsongen” fotograferade och jag kan stoltsera med att jag fortfarande är 100 % regnfri!! Det är egentligen helt sjukt, så många gånger som de tunga regnmolnen hängt ovanför huvudet på oss, men hållt igen under fotograferingen. Fortsätt så vädergudarna där uppe!

Om jag skulle få önska, så skulle jag vilja vara med alla brudpar från tidiga förberedelser till sen kväll för att fotografera alla detaljer som händer runt om dem. Det är så roligt att se förvandlingen från ”nyvaken” till en vacker brud och brudgum! Just detta fick jag göra under Emely och Fredriks bröllop i Halmstad. Frisörbesök, smink, porträttfotografering på Tylösand, utomhusvigsel på Heagård, planera ett äppleträd, mingel, fest, tal.. ja, allt roligt som man kan tänka sig!

Att få fotografera detta fina par känns extra ärofyllt då Emely är en duktig fotograf! Tack för att jag fick vara med under hela er dag!

 

Leave a comment