Årets första bröllop

Det jag nu tänker skriva är jag rädd för att få äta upp resten av min fotokarriär, så jag vågar knappt skriva det, men jag gör det ändå.

JAG ÄR 100% REGNFRI! Har aldrig haft en bröllopsfotografering där vi behövt använda oss av backupplanen vid regn. På Lina och Mats bröllop ska jag erkänna att jag var väldigt nervös för att bryta denna trend. Många fotograferade bröllop och inget regn, men det hängde i luften. Vi klarade oss förutom lite ”gammalt” regn som vinden snällt skvätte ner på oss från träden.

Lina och Mats blev årets första brudpar! De bor på toppen av Hallandsåsen med en otroligt fin utsikt. De flesta korten som togs var i miljöer precis intill deras gård, lyx att kunna bo med sådan utsikt. Passande var att brudparet som bor på gård åkte en ”pimpad” traktor från kyrkan till festlokalen. När jag lämnade festen hade dansbandet tagit plats på scenen, och jag tror att lokalen senare gungade av buggande par.

 

Leave a comment