Anna och Alex

Halmstad är på många sätt en perfekt stad för bröllop, det finns en uppsjö av fina ställen att fotograferas på- Tylösand, Lynga strand, Galgberget, Nissan OCH det bästa av allt är att det ständigt dyker upp nya ställen att fotografera brudparen på vilket ger mig en lyckokick varje gång jag hittar den där perfekta miljön för fotografering. När ljuset dessutom står perfekt på himlen så hoppar jag jämfota av lycka! Lycka för det perfekta eftermiddags/ kvällsljuset är när solen står lite lägre på himlen. Anna och Alex hade önskemål om att fotograferas vid ett fält och i september är de flesta fälten redan tröskade så det var inte helt lätt att hitta några otröskade fält. Jag körde runt för att kolla några dagar innan bröllopet och hittade två stycken vid Riccardos i Möllegård. Men när vi närmar oss stället ser jag på håll att det ryker i närheten av vårt tilltänkta fält. Bondtjej som jag är förstår jag att det är en tröska som röken kommer ifrån. När vi kom fram inser jag att min teori var sann, det enda fältet tröskades men det fanns fortfarande ett orört så vi får en fin fotomiljö. Under tiden vi tog de sist bilderna stod de två lantbrukarna och log och väntade på att vi skulle åka så de kunna tröska klart det sista fältet så spannmålet kan bli bröd.

annaoalex

Leave a comment